Avondje Schouwburg of Bioscoop

theater de vest in alkmaar

Eénmaal per maand bieden we een avondje uit aan met Schouwburg, Theater, Muziek of Bioscoopvoorstelling.
De kleine groepjes senioren worden thuis opgehaald en weer thuisgebracht door onze Mini-Busjes, waarbij de Chauffeur-SeniorenBegeleider de voorstelling ook zelf bijwoont. U wordt dus volledig begeleid, van uw voordeur tot op de stoel in de zaal, en bij het regelen van uw pauze-drankje. Dat is in theaters tegenwoordig gratis in de toegangsprijs inbegrepen, evenals de garderobe.
Een ideale en gezellige aanpak voor alleenstaanden of Senioren die ‘s avonds liever niet alleen op stap gaan. 

Voor populaire voorstellingen en uitvoeringen moeten de plaatskaarten lang tevoren besteld en betaald worden.
Dat wordt geheel door ons verzorgd. Het is dus wél zaak om u tijdig aan te melden, want van een herhaling op een andere datum in een van de theaters of locaties in de wijde omgeving kan vaak geen sprake zijn, gezien de volle agenda van de meeste rondreizende artiesten en toneel- of muziekgezelschappen.

Dat ligt iets makkelijker voor bioscopen, die steeds populairder lijken te worden, ondanks de grote televisie-schermen in vele huiskamers, en de recente speelfilms die commerciële TV-zenders frequent uitzenden.
Maar het ‘beleven’ van een bioscoopfilm met allerlei spectaculaire speciale effecten en stereogeluid via de meest moderne technische snufjes is toch nog steeds iets heel anders dan thuis een film op de TV bekijken.

In Noord-Holland zijn onverwacht veel goede amateur-gezelschappen actief op het gebied van Operette,
Toneel en Muziek-uitvoeringen. Wij schromen niet om deze vaak boeiende, maar ook betaalbare voorstellingen, regelmatig in ons programma op te nemen.

Theatervoostellingen & Concerten in:
Alkmaar – Zaandam – Purmerend

Bioscopen in:
Alkmaar – Schagen – Heerhugowaard