Avondje uit eten?

lunchen in een molenschuur is een van de TOP-Zorg uitjes

Gezellig samen dineren in allerlei bekende en onbekende restaurants in de wijde omgeving, in goed gezelschap. Ook heel geschikt voor alleenstaanden.

Iedere vrijdag – ná het middagje gratis vervoer- gaan we met één of twee kleinere groepjes Senioren gezellig uit eten in de leukste en lekkerste restaurants in de wijde omgeving. Ook op afgelegen landelijke locaties die voor Senioren normaliter niet zo gemakkelijk bereikbaar zijn. 

We gaan ervan uit dat onze Senioren voor het bezoek aan de restaurants liever geen gebruik maken van eigen vervoer. Vanuit Heerhugowaard of Langedijk rijdt u met ons gratis vervoer na een drankje op de uitvalsbasis naar het diner. Ophalen vanaf NS-station Heerhugowaard kan ook altijd.

De chauffeur van ons Mini-Busje verzorgt uw transport op en neer naar het restaurant, en fungeert tevens als gastheer die er voor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.
Bij overtekening wordt zo nodig een extra busje ingezet, of er wordt op korte termijn een extra datum geregeld.
Het kan wel eens voorkomen dat u als enige deelnemer samen met de chauffeur/seniorenbegeleider uit eten gaat, want in principe gaat zo’n avondje altijd door!

De restaurants worden, samen met een prijsindicatie van de zeer afwisselende menu’s of de à la Carte gerechten, tijdig gepubliceerd in ons maandblad ‘Over de Top’, dat we onze donateurs op verzoek toezenden. Uiteraard is een en ander ook geheel op onze internetsite te vinden. 

de rijd
De Rijd