Dagtochten

Dagtochten door heel Noord-Nederland. Alleenstaanden ook welkom.

enkhuizen bezoeken met seniorentopzorg

Tenminste éénmaal per maand, meestal op dinsdag en/of
donderdag, bieden we een volledig verzorgd dagtocht aan naar de toeristische bestemmingen in de noordelijke provincies van ons land, niet al te ver van huis.

Bij overtekening wordt de dagtocht zo nodig in dezelfde maand enkele malen herhaald.

Dagtochten kunnen varieren van een tochtje naar b.v. Giethoorn met vaartocht, een tochtje rond de Zuiderzee langs oude stadjes als Stavoren en Makkum, of langs de IJssel, over de Veluwe en de Posbank, langs de Vecht of naar een Safaripark, dierentuin of welke toeristische bestemming dan ook. Uw suggesties zijn ook welkom!

Uiteraard kan er geluncht en gedineerd worden in leuke restaurants, meestal op bijzondere toeristische locaties.
De chauffeur/reisleider fungeert bovendien als Senioren-Verzorger bij eventuele lichte handicaps van deelnemers.

Vanuit Heerhugowaard of Langedijk is via de TOPZORG Mobiel service onze uitvalsbasis gemakkelijk te bereiken.
Ophalen vanaf NS-station HHW is ook altijd mogelijk.

De uitjes beginnen meestal rond 09.00/09.30 uur vanuit onze uitvalsbasis in Heerhugowaard, en kunnen uitlopen tot in het begin van de avond. Uiteraard zorgen we er ook voor dat u na afloop weer veilig thuiskomt.

Aan de dagtochten kan ook per eigen auto deelgenomen worden, vervoer via onze Mini-Busjes is echter altijd kosteloos, zoals gebruikelijk. Eventuele entreegelden en alle consumpties komen voor eigen rekening.

Afrekenen van consumpties kan OOK vlot en gemakkelijk via onze handige persoonlijke Consumptiekaarten. We verstrekken u graag nadere informatie, zie ook de pagina over Aanmelding/Consumpties.