Gratis Vervoer Middagje

2x per week: Gratis Vervoer Middagje. Uw mobiliteit staat bij ons centraal.

bus senioren TOP-Zorg voor gratis vervoer

Iedere Maandag en Vrijdag bieden we onze donateurs een hele middag kosteloos vervoer aan voor maximaal 2 personen per rit, ongeacht het doel of de bestemming. Het aanbod geldt van 14.00 – 17.00 uur, met als enige voorwaarde dat voor iedere afzonderlijke rit uw woonadres of onze showroom als vertrek- OF als bestemming fungeert. Het geldt ook voor een bezoek aan info-lunches met introducés op maandag én voor de diners op vrijdag.

Het gratis vervoer betreft alleen ritten die geheel binnen de grenzen van uw gemeente en van de aangrenzende gemeentes daarvan uitgevoerd kunnen worden.
U kunt via deze service dus gratis iedere medicus, firma, speciaalzaak, kennis of welke bestemming dan ook bezoeken, als u die afspraak op maandag- of vrijdagmiddag kan maken. U mag deze gratis service ook gebruiken om familieleden of kennissen te laten ophalen en thuisbrengen voor een bezoekje aan u, op uw eigen woonadres!

Doktersbezoek met begeleiding

of SPOEDRITTEN – OOK ‘S NACHTS
Niet voor ritten die medische begeleiding vereisen!
Uitsluitend Donateurs mogen ons in bijzondere gevallen vragen om een individuele rit, al dan niet met begeleiding van één van onze SeniorenBegeleiders. We zijn via een speciaal telefoonnummer dag- en nacht bereikbaar voor dergelijke bijzondere en/of spoedeisende verzoeken.
Geef ook aan of de SeniorenBegeleider u continu moet begeleiden, of dat het alleen om het vervoer gaat.
Vervoer voor dit soort ritten is in principe geheel gratis, zoals gebruikelijk, maar per rit wordt een bescheiden bedrag aan uitrukkosten in rekening gebracht.
Voor continue begeleiding (eventueel met verslag van het gesprek met de arts of therapeut aan uw familie), wordt een bescheiden uurtarief berekend.