Koffie of Thee drinken in…

zaanse schans bezoeken met senioren TOP-Zorg

Tenminste éénmaal per week rijden we met onze Mini-Busjes ‘s morgens en/of ‘s middags naar een gezellig café/restaurant op een mooie plek of in een leuk oud stadje, of bezoeken we bezienswaardigheden of evenementen van de meest uiteenlopende aard in de wijde omgeving.

Het uiterst gevarieerd programma wordt maandelijks gepubliceerd in ons maandblad ‘Over de Top’, dat we onze donateurs op verzoek toezenden, of zie onze internetsite.

Voor het ochtend- en middagprogramma kan afzonderlijk worden ingeschreven, maar combineren tot één compleet dagje uit kan ook erg leuk zijn, want meestal zijn onze ochtend- en middag-bestemmingen totaal anders.

Lekker Lunchen?

Tussen het ochtend- en middag-uitje wordt gelegenheid geboden tot betaalbaar lunchen op vrijwillige basis, met ruime keuze uit gevarieerde lekkernijen.
De lunch kan zowel als afsluiting van het ochtendritje als begin van het middagritje worden beschouwd.

Hapje eten: SeniorenDiner?

Bij voldoende belangstelling volgt nog een SeniorenDiner: een ‘eenvoudige maar voedzame maaltijd’, als gezellige afsluiting van zo’n leuk dagje. Vooraf apart te bestellen.

Ophalen en thuisbrengen

Voor Donateurs van de Stichting Senioren TOP-Zorg die in Heerhugowaard of Langedijk wonen en niet zelf naar de opstappunten willen of kunnen komen, is ophalen en thuisbrengen via Topzorg Mobiel gratis.

Suggesties van de Senioren zelf voor uitjes zijn altijd welkom!