SeniorenZondagen

  • Winkelen op zondag in Alkmaar
  • Wandelen of Varen op zondag of Excursies, Museumbezoek e.d.
platte stenen brug in alkmaar in de winter

SeniorenZondagen (1)

Winkelen op zondag in Alkmaar

Met of zonder lunch of diner
Wij nemen uw eigen Scootmobiel ook mee!

Tenminste tweemaal per maand rijden we met onze Mini-Busjes op zondagochtend en/of zondagmiddag naar het gezellige oude centrum in Alkmaar, waar alle grote en kleine winkels op zondag altijd gewoon open zijn.

We maken 2 aparte ritten: een vroege rit met mogelijkheid om gezellig te lunchen op een terrasje of in één van de vele leuke restaurants in het centrum, en een 2e rit wat later in de middag, met tot afsluiting een heerlijk 3-gangen keuze-diner (vlees of vis) voor slechts € 16,50 (tijdig reserveren absoluut nodig).

Donateurs van de stichting Senioren TOP-Zorg worden mét hun boodschappen en eventuele Scootmobiel e.d. kosteloos thuis opgehaald en weer thuisgebracht.

‘s Zomers aangevuld met zondagjes varen in het RIJK der 1000 EILANDEN met LUNCH, op gezellig terras aan het water.

museum broek op langedijk

SeniorenZondagen (2)

Wandelen of Varen op zondag
of Excursies, Museumbezoek e.d.

Met of zonder Lunch & Koud Buffet

Afhankelijk van het seizoen en de weersvoorspellingen verzorgen we op de resterende zondagen 2x per maand korte wandel- of vaartochten door mooie gebieden in de wijde omgeving, al dan niet met bezoek aan evenementen en musea, of met leuke excursies. Senioren die niet te ver of te lang willen wandelen, kunnen zich meestal goed vermaken op het terras of in het leuke restaurant dat ter plaatse als uitvalsbasis voor de activiteiten dient.

De ochtend- en middag-activiteiten of bestemmingen zijn soms heel verschillend: deelname aan zowel het ochtend- als middagprogramma is altijd toegestaan.

Donateurs van de stichting Senioren TOP-Zorg worden kostenloos thuis opgehaald en weer thuisgebracht.

*Inhaken/deelnemen per eigen auto is altijd mogelijk.

‘s Zomers aangevuld met zondagjes varen in het RIJK der 1000 EILANDEN met LUNCH, op gezellig terras aan het water.