Programma-Info & Lunch

lunch senioren TOP-Zorg

Iedere Maandag organiseren we van 12.00 – 14.00 uur, een korte voorlichtingsbijeenkomst in onze gemoedelijke showroom voor een uitvoerige toelichting op de komende Uitjes, Dagtochten en Auto- en MiniBus-Vakanties en op de overige TOP-Zorg activiteiten, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij.
U mag deze genoeglijke bijeenkomsten samen met een introducé net zo vaak bijwonen als u wilt, omdat we wekelijks nieuwe uitjes en bestemmingen bekendmaken.
U kunt op eigen gelegenheid naar de showroom komen, maar op verzoek wordt u gratis opgehaald en thuisgebracht door ons Top-Tours Minibusje. U ontmoet er ook andere gezellige Senioren en u kunt er nieuwe kennissen opdoen of uw reisgenoten leren kennen.

Lekker en uitgebreid Lunchen

Rond lunchtijd verzorgen we nabij de showroom een uitgebreide lunch met een scala aan gezonde lekkernijen, als welkome aanvulling op lunches en warme maaltijden waaraan ouderen zelf soms te weinig tijd besteden.
Op de 1e maandag van de maand is de lunch zelfs gratis!

Schowroom – Informatiecentrum

Onze showroom biedt uitgebreide faciliteiten voor dia- en filmshows over dagtochten en droomreizen in een sfeervolle omgeving. En wie zou u nu beter over al die tripjes kunnen informeren dan onze reisleider/chauffeurs.
U vindt op onze uitgebreide leestafel met reisinformatie ook alle bekende actuele weekbladen en tijdschriften om door te lezen. Onze showroom beschikt over allerlei faciliteiten, inclusief PC’s met internet, om uw tijd gezellig en nuttig door te brengen in afwachting van uw gratis vervoer.

Vooraf aanmelden noodzakelijk, introducés welkom!
U dient zich vooraf aan te melden: uiterlijk vrijdagmiddag!

Bereikbaarheid

Onze centraal gelegen Showroom op Buys Ballotstraat 11 in Heerhugowaard is ook per fiets gemakkelijk bereikbaar vanuit Langedijk en Heerhugowaard en per auto ook vanuit de Alkmaarse wijken Daalmeer en Oudorp (via Provinciale weg N242). Gratis ophalen/thuisbrengen voor een bezoek aan onze showroom is ALTIJD mogelijk, waarbij de showroom veelal als uitvalsbasis voor de Uitjes en Dagtochten fungeert.

Activiteiten