Vakanties

vakantie senioren topzorg
  • Senioren Auto- en MiniBus-Vakanties
  • In eigen land of (ver) daarbuiten
  • Met volledige begeleiding en verzorging
  • Uitermate geschikt voor alleenstaanden

Enkele malen per jaar bieden we de mogelijkheid om een korte of langere geheel verzorgde reis per eigen auto, of als passagier in onze Mini-Busjes te maken.

SENIOREN AUTO- EN MINIBUS-VAKANTIES
Samen met de Nationale Recreatie Stichting NRS organiseren we SeniorenVakanties door heel Europa.

Aanbod

een van de Topzorg vakanties is autocruisen door bretagne

Autocruise BRETAGNE

HEBT U NOG TIJD VOOR IETS MOOIS IN SEPTEMBER?

Herhaling:
Do 15 t/m Za-Zo 24/25 september 2022
Er is nog plek!

Bretagne is écht mooi!

Dat wisten we nog van eerdere bezoeken lang geleden, maar het was een waar genoegen om serieus op zoek te gaan naar de mooiste kusten, oude stadjes en fraaie historische bouwwerken én de gezelligste terrasjes in rustieke vissersdorpjes. Vooral omdat vele restaurants in Bretagne een verrassend groot aanbod van vis en bijzondere schelpdieren op het menu hebben staan.

Die lange kust kent ook minder toeristische stukken en dat gaf aanleiding om ook enkele ‘vakantieroutes’ door een onverwacht mooi binnenland uit te zetten. Daardoor is iedere dag weer totaal anders.
We hebben de dagtochten bewust wat kort gehouden, op één wat langere doortrekdag na, zodat men in alle rust van al dat schoons kan genieten.
Daardoor heeft u ook voldoende tijd voor het bezoeken van bezienswaardigheden en van de talloze gezellige terrasjes.

Kortom: een prachtige 10-daagse Rondreis!

topzorg vakanties in de ardennen

SENIOREN ardennen BUDGET toer

VOLLEDIG BEGELEID

Weekendje toeren:
Vrijdag 7 t/m Zondag 9 oktober 2022
Er is nog plek!

De veelzijdige Ardennen

Liefhebbers van een lang weekendje gezellig toeren door de Belgische, Luxemburgse en Franse Ardennen, bieden we de mogelijkheid om ontspannen en zorgeloos volledig begeleid te genieten van die prachtige Ardennen.
Dat kan voor een aantrekkelijk lage reissom tijdens onze Ardennen Budget Toer 2022.

SENIOREN: comfortabel & gezellig per mini-busje Senioren die niet meer in hun eigen auto willen of kunnen reizen, bieden we de unieke gelegenheid om deze korte ‘autovakantie’ met beeldige routes mee te te rijden in ons 9-persoons busjes met ervaren
chauffeur/reisbegeleider. Het programma kan ieder moment in onderling overleg aangepast of ingekort worden, terwijl er regelmatig rustpauzes op gezellige terrasjes worden gehouden.

Dit soort mooie routes over smalle binnenweggetjes en langs talloze bekende en onbekende bezienswaardigheden langs de route worden door geen enkele andere reisorganisatie aangeboden.
We organiseren dit soort SeniorenVakanties samen met de Nationale Recreatie Stichting NRS, die al ruim 40 jaar een leuk soort autovakanties met uitgebreide verzorging en begeleiding organiseert voor ouderen met mooie klassiekers, cabrio’s of gewone hedendaagse auto’s. Dat maakt onze tochten nóg leuker en gezelliger: we rijden onafhankelijk van elkaar dezelfde mooie routes, maar profiteren ook van de NRS-service, zoals soms wat picknicks onderweg.
U kunt daardoor ook meerijden in uw eigen auto: we lenen u dan een TOMTOM waarin de gehele route al is ingelezen:
TOMTOM opstarten… en rijden maar!
Verdwalen kan niet meer…

Onze donateurs ontvangen de brochures automatisch, maar wie nu al nieuwsgierig is, verwijzen we naar de internetsite van ons samenwerkingsverband met de NRS: SeniorenAutoVAKanties SAVAK