Tarieven

Stichting Senioren TOP-Zorg & Senioren TOP TOURS

vakantie hotel senioren topzorg

INFORMATIE-BULLETINS en DONATEUR worden

Senioren met belangstelling voor onze activiteiten, uitjes, dagtochten en mini-vakanties
kunnen zich abonneren op onze programma-bulletins. Het fraaie kleurendrukwerk wordt nog altijd uitsluitend per PostNL toegezonden: een LOS abonnement kost € 25,- per jaar.
U ontvangt dan tevens het fraaie tijdschrift AVONTUURLIJKE KLASSIEKERS van de NRS.

Aan onze activiteiten en reisjes kan alleen door DONATEURS en/of hun HUISGENOTEN worden deelgenomen vanwege wettelijke regelingen rond besloten vervoer.
Donateursbijdrage: € 95,- per jaar
(1 huisgenoot gratis) / (Incl. abonnement infobulletins).

U kunt zich direct overal voor opgeven: bij uw eerste aanmelding wordt u vrijblijvend en kosteloos als Aspirant-Donateur ingeschreven. Na afloop van uw eventuele deelname aan een 2e uitje ontvangt u een verzoek om zich definitief als Donateur op te geven.

Deelname per eigen auto

Voor meerijden/aanhaken met uw eigen auto gelden voor de bestuurder dezelfde tarieven als vermeld voor deelnemers in onze busjes (met hun gratis vervoer). Neemt u meer dan 1 passagier mee in uw eigen auto, dan geven we extra passagiers een bescheiden korting.
De chauffeur van het busje is ook uw reisleider en geeft ook u algehele begeleiding. 

Overige Prijzen & Tarieven

Vervoer is bij ons in principe altijd gratis. Wij vragen alleen een bijdrage voor de uren van de begeleiders en overige organisatiekosten, zoals vermeld in de programma-overzichten. 

Thuis ophalen – Thuisbrengen

Uitjes en Activiteiten beginnen meestal op een aangegeven vaste uitvalsbasis. Wie daar niet met eigen vervoer naar kan of wil komen wordt op verzoek ALTIJD thuis opgehaald en weer thuis gebracht voor een bedragje van € 2,25 p.p. voorrijkosten per rit heen of terug.
Halen en terugbrengen naar het NRS-Station te Heerhugowaard is altijd kosteloos.
Ophalen en thuisbrengen bij meerdaagse Mini-Vakanties is altijd gratis*

Seniorendiners en Uit Eten na Afloop

Uit eten gaan – ook na afloop van een uitje of dagtocht – beschouwen we als een apart uitje, dat samen mét de rit op en neer naar het restaurant al gauw ruim 2 à 3 uur in beslag neemt.
Voor zulke diner-uitjes vragen we een bescheiden vast tarief à € 9,50 per deelnemer, ter dekking van de kosten voor uren en diner van de chauffeur.
Uw à la carte diner betaalt u zelf!

Tijdig Aanmelden & Vooraf Aanbetalen

Hotelkamers moeten tijdig gereserveerd en vaak (grotendeels) vooruitbetaald worden, met boeteclausules over financiële consequenties bij het annuleren van één of meerdere kamers en diners. Ook moesten voorheen (te) veel uitjes op het laatste moment afgeblazen worden door late afzeggingen, wat voor de overige inschrijvers telkens een grote teleurstelling was.

We bepalen voortaan enige weken tevoren of er voldoende aanmeldingen ontvangen zijn:
2 weken: Uitjes, diners, activiteiten en dagtochten (zonder overnachtingen)
3 weken: korte en langere reizen (met tenminste 1 overnachting)
Tevens verzoeken wij u om na (telefonische) aanmelding direct een aanbetaling te doen:
Alle meerdaagse reizen: € 95,- p.p. / Overige kleine uitjes & activiteiten: minimaal ca. 50%
Restitutie per omgaande bij annuleringen onzerzijds wegens te weinig deelname!

de waag in alkmaar fotografie GonBa

Facturen en betalingen

Pinnen: ja graag. Resterende bedragen of extra uitgaven kunnen na afloop direct per pinpas worden afgerekend. We maken daar soms een gezellige gebeurtenis van door er een z.g. Pin(n)eutje bij te schenken. Zo nodig geeft de chauffeur u een factuurtje mee.
Facturen voor restbedragen van meerdaagse uitjes, donaties en abonnementen worden toegezonden. Betaling s.v.p. binnen 10 dagen.
Geen automatische incasso’s: betaal zelf!

GRATIS Besloten Vervoer voor Senioren
Ideaal voor afgelegen bestemmingen die per openbaar niet bereikbaar zijn.

Voor een extra donaties v.a. € 10,- per maand voor de instandhouding van ons wagenpark wordt u MobiliteitsDonateur, met recht op 1, 3 of meer dagen vervoer per week op tijdige afspraak. U verwerft hiermee voor uzelf en uw huisgenoten een bewegingsvrijheid vergelijkbaar met die van eigen auto bezitters, tegen een bescheiden urenvergoeding.
Bel ons voor een nadere afspraak en/of voor andere voordelige maatwerk-oplossingen.

Mobiele telefoon en/of E-MAIL

Voor het snel en tijdig doorgeven van de bevestiging van uw deelname aan uitjes of activiteiten, of het doorgeven van wijzigingen in het tijdstip van ophalen, alsmede voor contacten tussen u en de chauffeur/reisleider onderweg, is het absoluut noodzakelijk dat (Aspirant)Donateurs te allen tijden bereikbaar zijn via een mobiele telefoon (ook om onze SMS-jes te lezen) en liefst ook per e-mail (ter besparing van dure postzegels).

Een Senioren telefoon (bellen/gebeld worden) komt u op
ca. € 45,-. Onbeperkt bellen kost minder dan € 10,- p/maand.
Wij helpen u graag bij de aanschaf en het leren gebruiken! 

*Afhankelijk woonplaats en route van de heen- en teugreis door Nederland zo nodig in overleg.