SeniorenSoos

seniorensoos senioren TOP-Zorg lunch

1x per Week: SeniorenSoos.
Valt altijd samen met de Koffie- en Thee-uitjes op woensdag.

Op de woensdagochtend en -middag zetten we meestal extra veel gratis vervoer in voor ophalen en thuisbrengen van de deelnemers aan de Koffie- en Thee-uitjes.
U kunt daar volop van meeprofiteren, ook zonder aan de uitjes zelf mee te doen, door gratis snel en gemakkelijk het SeniorenSoos-Programma bij te komen wonen.

Terwijl de deelnemers aan onze uitjes per busje allerlei mooie routes rijden en leuke bestemmingen bezoeken, biedt de SeniorenSoos de gelegenheid om mee te doen aan Klaverjas- of Bridgedrives en Bingomiddagen.
Met 5 winnende (gratis) Bingokaarten hebt u recht op 1x gratis lunchen!

Onhandig of onervaren met Internet?

Samen met de aanwezige TOP-Zorg SeniorenBegeleiders kunt u gratis gebruik maken van onze PC’s met internet voor Telebankieren om uw betalingen te verrichten, of om samen op internet het aanbod van leveranciers van de meest uiteenlopende spullen of levensmiddelen te vergelijken, om die vervolgens bij de betrouwbaarste en goedkoopste firma te bestellen en thuis te laten bezorgen.
Het assortiment van ‘gewone winkels’ wordt steeds kleiner!

Lekker Lunchen?

Tussen het ochtend- en middagprogramma van de uitjes en de SeniorenSoos, wordt gelegenheid geboden tot betaalbaar lunchen op vrijwillige basis, met ruime keuze uit gevarieerde lekkernijen.

Hapje eten: SeniorenDiner?

Bij voldoende belangstelling volgt nog een SeniorenDiner:
een ‘eenvoudige maar voedzame maaltijd’ als gezellige afsluiting van zo’n leuk dagje. Vooraf apart te bestellen.

Paasbrunch & Eieren zoeken – Sinterklaas – Kerstdiner
Erg gezellig voor alleenstaanden of echtparen zonder familie.